hanis zalikha dan room makeover !

December 21, 2012

hanis zalikha, blogger also model dan kini as a pengacara, yang PG sangat suker. evendo tak pernah bertemu dengan hanis. ye la. dia kat malaya. PG kat mana doh. hehe. tapi, itu tak menghalang PG suker kat beliau. erk. beliau? :D ye. tak kisahlah kan. yang penting, hanis zalikha hanya ada seorang kat dunia ni :)

sebut pasal hanis, dan memang aku da jauh ketinggalan sebab da few months tak update pasal dia, dan nampak tajuk hanis pagi ni, memang buat aku cepat-cepat masuk blog hanis. wa. hanis nak Makeover bilik dia ker ! suker ! PG seorang yang suka giler dengan design bilik too, membuatkan tahap keterujaan masuk blog hanis tahap 101% la. jom tengok apa hanis buat kat sini ! dan tengok apa hasilnya. :)



p/s : iPhone 5 Gadget impian contest tinggal 4 hari je lagi. kengkawan readers, tolong bantu PG menang iPhone 5 Gadget Impian dengan klik G+1 di segmen iPhone 5 Gadget impian ini ya :) ( BAGI YANG BELUM BANTU PG, KLIK BUTTON SEHINGGA MENJADI MERAH )dan harap dapat bantu VOTE blog PG hari-hari, dekat sini iPhone 5 Blogger Paling Hebat.

You Might Also Like

2 comments

  1. hai.. BW dr segmen lulu-caldina

    meh singgah blog sy

    http://monwalktoremember.blogspot.com/

    ReplyDelete

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images