hangout dengan Lisa Surihani !

December 08, 2012

assalamualaikum ..

sapa yang tak nak keluar dengan lisa surihani, cinta hati yusri tu. kalau PG, PG pun nak. nasib ar PG berada di kutup utara selatan :D kalau tak, memang habisan-habisan nak berkempen sebab nak bertemu dengan Lisa Surihani ! ok. nasih aku memang tak luck. apa kata korang pula cuba nasib ? senang dan mudah sahaja kalau nak ketemunya :)


ar. digi super blogger.

Berita baik! DiGi Buddyz™ boleh merealisasikan impian anda hanya dalam empat (4) langkah mudah sahaja:

  1. Sediakan satu blog entri bertajuk “How you and your Buddyz™ are Never Apart 24/7”!
  2. Berkongsi dengan kami kebaikan Digi Easy Prepaid Plan. (24 Jam Call PERCUMA + SMS + Facebook)
  3. Letakkan SATU(1) lencana Blog (Ikon DEP 24 jam call PERCUMA + SMS + Facebook. Sila rujuk kepada imej di blog sini.
  4. Hantarkan permalink blog anda sebelum 12th Disember 2012 (Rabu)
16 blog entri yang terbaik akan dipilih untuk memperoleh satu peluang emas untuk muncul bersama Lisa Surihani dalam sebuah produksi video pada 16 Disember 2012 ini! Untuk info lebih lanjut, sila layari sini

Ayuh, cepat lah hantar entri anda! :)


perempuan cantik !
terima kasih nuffnang :)

You Might Also Like

0 comments

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images