give up !

December 10, 2012

assalamualaikum.

good morning ! ahaha. good morning la pula :) hai bloggers. selamat malam semuanya. wa super b sakan todays. sibuk berkempen till tak update yang baru todays pun kan :) hehe.

ok. hari ni nak update pasal suami je la. sebab suami starting today bercuti seminggu. wa hebak. bos bagi suami cuti sakan. aku kalau kena bagi cuti seminggu macam tu, memang angkat kaki dan tangan dengan segera la jawapnya. kemas meja. kemas pc. kemas data apa yang ada. ambik beg tangan. pakai hill 10 inci tahap dewa. naik tingkat 8, beli tiket wayang. tengok wayang la jawapnya. ahahaha. itu kalau aku :D jadi wahai encik suami, kalau hang terbaca entry wifey ni, pandai-pandailah bawa diri kat umah ye. basuh membasuh segalanya enteng :D 


ok. lagi nak cakap. yang aku betul-betul rasa da give up dengan segmen menang iphone 5 gadget impian tu. tak tahu kenapa. mungkin bukan saingan aku untuk bersaing dengan blogger-blogger otai. ilmu di dada kalau tahap dada encik suami aku, rasanya baik aku duduk silent and post apa yang patut sahaja. join contest hadiah shawl paling mewah, rasanya itu sudah cukup memadai :) wa. sound like da berputus asa kan :D ngeh3. but its okei. ada rezeki, ada la kan.
so dengan itu. nampak gayanya. para peserta boleh menarik nafas lega. sebab the pesaing paling best telah pun menawarkan diri untuk give up. hanya menyerahkan segala-galanya pada pembaca sahaja :) rasanya itu better. orang suka apa yang kita tulis, orang like dan orang vote. easy kan ? so untuk para readers puan gojes. thanks so much bersusah payah dengan melayan karenah puan gojes ;) mengeluarkan sedikit masa korang untuk puan gojes. thanks so much ya :) jom berkempen secara berhemah starting now ! do worry untuk para 84 segmenmate, vote akan puan gojes jalankan seperti biasa. as i promise :) hey kengkawan. jangan lupa undi bicaramakdara ! and of coz sis akma. sis akma berada di kedudukan yang selamat sekarang ;)

good nite ! lewat sikit PG vote untuk 10 kekosongan yang ada ya :) jika ada yang sudi membantu puan gojes lagi, di persilakan ya :) klik je mana-mana g+1 tu and undi as usual :)

You Might Also Like

0 comments

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images