gambar hottest percutian nora danish di dubai

December 22, 2012

wow ! versi angelina jolie. i loike :) panas tak panas, panas lagi badan ni dek pasal makan durian banyak sangat. confirm la malam ni tido bagai. lagi la panas, nak tunggu keputusan final si gajah vs singa :D korang pilih sapa? hehe. PG, sure la harimau malaya ! hehe..


kredit to >> THEM

p/s : iPhone 5 Gadget impian contest tinggal 3 hari je lagi. kengkawan readers, tolong bantu PG menang iPhone 5 Gadget Impian dengan klik G+1 di segmen iPhone 5 Gadget impian ini ya :) ( BAGI YANG BELUM BANTU PG, KLIK BUTTON SEHINGGA MENJADI MERAH )dan harap dapat bantu VOTE blog PG hari-hari, dekat sini iPhone 5 Blogger Paling Hebat.

You Might Also Like

5 comments

  1. die pon dah mmg hot kan..ok ler tuh..kihkih.

    ReplyDelete
  2. comei ooo ND ni... suke tengok dia..

    ReplyDelete
  3. nak inform ni..
    -mencari entry terbaik 2012..boleh share entry terbaik korang dalam segmen ni,,..jemput join..simple,takde syarat..
    pemenang akan direview
    http://www.jeritpekik.my/2012/12/segmen-bebas-syaratentry-terbaik-untuk.html

    ReplyDelete

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images