durian crepe !

December 06, 2012

assalamualaikum again peeps.

kepala da pening semacam ni. dari pagi mengadap pc tradisional dekat office ni, buat aku rasa nak memuntah pula da. bukan preggy ye ;) tengok blog pun da banyak perkataan merah sana sini. da macam nak sambut chinese new year pula da..pening ! untuk kesekian kalinya, aku mengharap sangat-sangat bantuan dari para kengkawan bantu klik G+1 segmen menang iphone 5 tu dan undi pun gojes blog sama setiap hari. tolong ya kengkawan. korang boleh sahaja klik button ini

dan klik banner di bawah ni untuk undi puan gojes. ;) senang je kan.
undian blog pilihan anda iPhone 5 Blogger Paling Hebat

dan ya .. berbalik dengan tajuk aku dekat atas tu. durian crepe ! sapa da makan ?

kredit to cikepal.blogspot.com
lunch tadi cik puan mimi ambik order yang kemarin telah di tempah. so, lunch tadi sempat ambik durian crepe ni dekat pembuatnya. so, tak rasa lagi. kat rumah nanti baru nak rasa macam mana makanan ni. tengok macam sedap giler. boleh buat air berliur ni. huhu.

You Might Also Like

0 comments

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images