Daiso Charcoal Mask #2

December 11, 2012

assalamualaikum fellas :)

akhirnya PG telah pun selamat mendapatkan charcoal mask daiso ini dengan sendirinya. teruja tengok dari jauh benda ni menyebabkan PG grap 5 terus. entry dekat sini boleh baca, how PG eksited cari charcoal mask ni :D wa. hebak ! dan nak tahu tak, pekerja kaunter sempat kata, 'kak, beli sikit ja ? laku ni kak'. terus PG senyum-senyum kelat. tanda befikir. oh ok. kalau ada lagi bila gaji minggu depan plus bonus tu masuk, nanti PG beli lagi la. ahaha.

but this time. dengan senang hatinya PG nak bagi korang. wa. korang erk ? ye, korang yang join segmen PG kat sini segmen klik G+1 dan Undi Puan Gojes blog sure bakal memenangi benda ni. kaum-kaum hawa, please find out this thing if u wanna win this ! :D for this time, PG akan bagi dekat 4 x pemenang contest tu. anyway. memandangkan para peserta untuk segmen PG baru ada 5 blog, dan kot-kot mereka menang dengan mudah hadiah yang telah update iaitu topup rm15.00 x 2 pemenang dan dvd istanbul aku datang x 2 pemenang, tambahan lagi dengan charcoal mask x 4 pemenang, ar. ada balance hadiah lagi tu, so why not korang join sama :)

so. korang yang nak benda ni, jom join segmen PG ya. klik sini segmen klik G+1 dan Undi Puan Gojes blog sekarang ! tarikh tutup segmen 20 disember ni :)



You Might Also Like

4 comments

  1. Best kan pakai ni.. memang terbaik sgt..

    ReplyDelete
    Replies
    1. best syg :)
      masa mula2 pakai, rasa ketat kat muka. time nak tarik tu pula,adoi. sakit juga la :D

      Delete
  2. ni ape benanya PG?? mask untuk pe? ilangkan jerawat leyh x? hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hi syg :)
      benda ni utk hilangkan pikmen2 putih yg ada dekat hidung kita tu :) hehe

      Delete

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images