counting days ! iphone 5 gadget impian contest tinggal 3 sahaja lagi

December 28, 2012

assalamualaikum fellas :)

ada yang miss dengan PG ke ? werk. muntah hijau perasan ada yang rindu :D ok, PG nak minta maaf sangat-sangat, sebab tak de cerita baru tentang diri PG. kan ? kan ? perasan tak ?! ok, yes. angguk kepala tanda setuju :D uhu. ok. just now, PG lagi tengah sibuk mem bote kawan-kawan segmen menang iphone 5 gadget impian PG. korang pun tahu kan, PG tengah ikut contest menang iphone 5 dari blog denaihati. yang mana, denaihati.com tengah anjurkan segmen ni. bersama para penaja yang hebak ! like eQurban.com, StudioAksara.com, AbangEnsem.com, AriffShah.com, Eizil.com, Sweetkurma.com, Azri.my, Serverfreak.com dan Denai.my. yes.  mereka adalah orang kuat denaihati untuk contest ini. ok, jom bagi tepukkan sikit untuk mereka :D

ok. apa yang baru tentang PG? tu je la. berebut-rebut sangat nak iphone 5, maka dengan itu 100% tumpuan PG sekarang adalah dengan contest tersebut. PG risau kalau tak bagi tumpuan kat situ, PG mungkin akan kehilangan peluang untuk memenangi hadiah utama iaitu sebijik iphone 5 dari denaihati tu. tau-tau je la harga sebijik iphone 5 tu kali beberapa minggu dalam beberapa bulan PG ulang alik naik bas turun bas pegi kerja, suda boleh cover tambang PG seorang. wa. nak beli handphone baru tak mampu. apatah lagi sebijik iphone 5. :) dan dengan itu. bantuan dari readers, amat-amat PG perlukan :) vote PG till isnin ni. isnin ni da tarikh last contest tau :)

lepas tu. boleh la PG update sekerap yang mungkin lagi. ni tak, asyik-asyik klik button dan vote kan. menyampah da ! ahahah. ok. PG stop kat sini dulu. sebab PG tahu, masa amat-amat mencemburui PG sekarang :)

da..da.. 

You Might Also Like

0 comments

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images