blog kay nak cari kekasih baru. korang mungkin calonnya? siapa tahu kan :)

December 01, 2012

assalamualaikum again peeps !

entry ni, puan gojes buat khas untuk kay. puan gojes hanya membantu mempromosikan sahaja. semoga kasih baru yang ingin di cari oleh kay itu, di jumpai dengan izin Allah s.w.t juga hendakNya, insyaAllah. 

ok. untuk lebih lanjut, korang boleh baca dekat dalam blog kay ni. kaylism.blogspot.com


erk ? ada super glider comel kat sini la :) 
alalla. comei :) jom masuk blog kay :)

wa.
tajuk panjang betol :D

You Might Also Like

6 comments

  1. Replies
    1. :) tu la mummy. sedih pula nak kena adopted boboy dan yaya ni. comel ! takut pula nnti dapat mak ayah baru yg tak jaga dgn elok ;)

      morning mummy :)

      Delete
  2. Hai puangojes,
    selamat pagi.. semoga blog kay terus maju jaya.. comel betul haiwan tu.. apa namanya ek?

    ReplyDelete
    Replies
    1. hi donny :)
      super glider nama haiwan ni :)
      but kay pula bg nama boboy dan yaya. lagi la super comel :D

      Delete
  3. wah memang comel...sesiapa yang berminta bolehlah terjah ke sana :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup. betul tu syg :) terima kasih support terjah :D

      Delete

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images