big girls don't cry :(

December 22, 2012

assalamualaikum wondergirls :)

ar. akhirnya boleh duduk diam-diam depan cik lappy. omg ! rindunya nak duduk dengan aman :( werk. macamlah siang tadi tak duduk lappy :D mengadala tu ! hehe.

ok2. untuk kesekian kalinya. tolong PG ye kengkawan. button G+1 also and undi. tahu kan? bagi yg blm klik button tu, ar. tlong PG klik till button tu keluar warna merah membara gitu ::) hehe *wink-wink ! serius bosan dengan entry blog PG tu. hari-hari nak suh orang tekan button tu. ntah apa ker jadahnya pun, aku tak tahu :D kekekekke...ada ke yang kata macam tu? ar. ada. jangan tak tahu. until sentap pun ada juga :D

oh. anyways girl's. ceh. bukan boys ya :D ye. i'am a having problem bout my blog. i think. it kind sarius juga. as korang tahu PG lagi tengah ikut segmen menang iPhone 5 Gadget impian tu. tapi !!! ye tapi ! kemarin-kemarin lepas, dengan ke main nya rajin nak edit layout sangat. nak letak meta tag bagai. konon-konon terror la bab seo ni kan. hehe. at last girls, ar. ambik ko. carian keyword iPhone 5 Gadget impian blog PG tak de. omg ! PG, PUBLISHED ! hehe. mengada nak ikut D, istanbul aku datang kan :D ahahha.


so. PG nak buat ape ni??? tidak ! ok tenang-tenang. make it easy. ada jodoh tak ke mana kan. :( *wink. buat muka sedih pula :) *wekkkk...buat senyuman manis gitu. tapi hati, hanya Allah s.w.t sahaja yang tahu :( kenapa PG !


p/s : if kengkawan rasa, PG layak menang iPhone 5 gadget impian dari denaihati, jom bantu PG dengan klik BUTTON G+1 di segmen ini iPhone 5 Gadget iMPIAN dan ( klik button G+1 tersebut sekali sahaja. ecok tak perlu klik lagi. juga KLIK BUTTON G+1 sampai bertukar ke warna Merah ) dan UNDI PG setiap hari di entry ini iPhone 5 Blogger Paling Hebat. terima kasih ya di atas bantuan rakan-rakan :)

You Might Also Like

0 comments

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images