biar mimpi sampai ke bintang !

December 17, 2012

assalamualaikum fellas :)

nampak gayanya. since bersaing nak merebut iPhone 5 gadget impian ni, entry PG pun da makin kurang kan :( nak update pun banyak sebut pasal iPhone 5. rasanya readers PG pun da naik muntah hijau dengar hujahan pasal iPhone 5 ni :D uwah ! maafkan PG ya :) but but. untuk kesekian kalinya PG nak cakap pasal iPhone 5 jugaaaaaa ! hehe.

ok. kemarin lepas. ahad. hangout dengan encik suami. huhu. suami pun merajuk juga kalau sang isteri asyik dok layan cik lappy dari encik suami yang halal jaminannya :D hehe. biasalah keluar makan. tengok wayang. skyfall ok. baru nak tengok pun wayang tu. hehe. tak pe kan. sekurang-kurangnya tengok :D dengan suami pula tu ;)

wa.....jangan cemburui PG ya. PG da menang iPhone 5 dari denaihati.com ! chissss. perasan sungguh kat situ :D ok. hangout dengan suami kemarin, pegi suria sabah. of coz la dekat kota kinabalu sabah. dan dan. tengok je la gambar kat bawah terpampang indah :D jangan jeles tau tau tau tau.....ronda-ronda, jumpa booth iPhone 5 amazing with maxis ni. tak sempat nak tanya apa pun kat booth sebab suami nak cepat je jalan :(


ok tak pe. adakah ini petanda PG akan menang iPhone 5 dari denaihati ? insyaAllah. dengan bantuan dari rakan-rakan, insyaAllah :) dan if kengkawan rasa, PG layak menang iPhone 5 gadget impian dari denaihati, jom bantu PG dengan klik BUTTON G+1 di segmen ini iPhone 5 Gadget iMPIAN dan ( klik button G+1 tersebut sekali sahaja. ecok tak perlu klik lagi. juga KLIK BUTTON G+1 sampai bertukar ke warna Merah ) dan UNDI PG setiap hari di entry ini iPhone 5 Blogger Paling Hebat. terima kasih ya di atas bantuan rakan-rakan :)

You Might Also Like

0 comments

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images