27 December 2012

aksi berahi berani mati Blogger / Model Malaysia - Sofea Putih

iphone 5 gadget impian contest yang tengah panas sekarang antara 84 segmenmate, nampaknya bukanlah yang panas lagi sekarang. sebab ada yang lebih panas dan hangat dari biasa. huhu

sofea putih? siapakah? blogger? setakat fatin liyana, cikepal, aku tahu la juga. tapi ni, kalau tahap blogger berahi berani mati, aku memang tak tahu. angkat bahu, tanda tanya. model? memang belambak model dekat Malaysia sekarang kan. hurm

di kabarkan, sofea seorang lelaki ? sapa tahu ? mari sini update dengan PG ! : D PG tengah sibuk nak mengundi pilihan raya student denaihati :)


 kredit to : sofea putih facebook




p/s : iPhone 5 Gadget impian contest tinggal 4 hari je lagi. kengkawan readers, tolong bantu PG menang iPhone 5 Gadget Impian dengan klik G+1 di segmen iPhone 5 Gadget impian ini ya :) ( BAGI YANG BELUM BANTU PG, KLIK BUTTON SEHINGGA MENJADI MERAH )dan harap dapat bantu VOTE blog PG hari-hari, dekat sini iPhone 5 Blogger Paling Hebat.

7 comments:

  1. tak tahu mana yang lebih hot n spicy hiks

    ReplyDelete
    Replies
    1. :D hehe. tapi yang lebih sekarang is, contest menang iphone 5 tu sis :)

      da bantu PG kan? klik button g+ till merah?
      and maybe undi blog PG sis? thanks :D

      Delete
  2. erkss...lelaki ek? hu hu hu... ye la...sekarang ni pown lelaki kalau berpakaian wanita ada yang lebih cantik dari wanita kowt? hu hu hu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup betul. ada jiran tetangga PG, dia juga lelaki, tapi be make up, megalahkan pompuan betul. hehe. sampaikan, akak ipar PG nak pi mana kadang, dia yang makeup kan :) rasanya bab2 mcm ni, kita kena natural la kan. sometime, bukan mereka nak bila telah di jadikan sedemikian rupa :) sekurang2nya mereka tak menganggu kita. hurm...

      Delete
  3. Laki? Biar benar. Bahaya ni, dua alam! Hehe

    -> ❤ TechKini.com

    ReplyDelete

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes