those

November 21, 2012

assalamualaikum dan selamat pagi peeps !

syukur alhamdulillah. hari ini kita masih mampu bernyawa. masih mampu merasa dengutan jantung kita. masih mampu menikmati dan melihat apa jua yang ada di depan mata kita. al-fatihah dan salam takziah dari aku buat keluarga yang kehilangan suami, isteri, anak, saudara mara. kengkawan dan yang pasti kehilangan ini satu mimpi ngeri jika di lihat dari mata kasar. tapi ianya akan di ingati bagi mereka yang pemergiannya adalah berjuang untuk negara. al-fatihah untuk mereka ini, salam takziah sekali lagi buat saudara-saudara seislam kita ini yang berada di gaza, palestin. semoga peperangan ini akan berakhir juga.

hey. tinggalkan yang itu. and good morning people. now duduk ofic seperti biasa. kemarin pegi HQ. memang tak sempat pun nak jumpa dan bertentang mata dengan Timbalan Perdana Menteri Malaysia kita tu. tau-tau je la, bumi sabah setiap petang dalam beberapa minggu ini, memang kerap hujan. balik je sure akan mengalami jem teruk. so, nak tak nak, kena lari dari program jumpa TPM ni. so sorry. tak dapat nak ambik gambar. tapi nanti kalau ada staff yang ambik gambar, aku pinjam je la :D

ok. now. duduk ofic. baru lepas breakfast. dan masih mengatur strategi. how to menang dan mendapatkan sebanyak mana klik g + 1 untuk segmen iPhone 5 gadget impian yang telah aku siapkan yang telah dianjurkan oleh cik Denaihati.

tengok-tengok semua bloggers yang join telahpun mengakifkan diri untuk mendapatkan klik. hopely, adalah readers tolong klik untuk aku. ~sobsob~

tajuk entri? ntah tak tahu :D



You Might Also Like

2 comments

  1. akak dah tekan g+1 tu... tq pd akak.. harap2 ada luck dpt ip5 yeh

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih kakak :)
      insyaAllah, jika sudah rezeki, should be okei to be a winner kan :D

      Delete

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images