Suara Rakyat - KemasKINI BR1M !

November 03, 2012

selamat siang para adam dan hawa also, assalamualaikum !

mari pagi-pagi yang ceria ini, kita senyum sokmo. yuk !
hari ni aku super duper best. sabtu datang lagi. like istanbul aku datang (promo again ! ahahaha)
yup. hari ni boleh berjimba-jimba dengan jayanya.
awal pagi da urus suami pegi keja. aku pun da breakfast terus. ala makan maggie tomyam campur nasi putih je.
teringin pula. wa. teringin. preggy ke? opss...tak lagi ;) basuh membasuh suami da selesai kan kemarin. suami bercuti, so basuh membasuh boleh je bantu isteri :D (terima kasih suami !)

so. aktiviti akan lebih menarik.
awal pagi selesai semua perkara di atas. terus capai cik lappy. kemaskini BR1M !
kang takut terlupa. ye la. benda-benda kecil macam ni. kadang-kadang boleh je lupa :D

oh. sebut pasal tu. korang boleh je kemaskini di rumah atau pun di tempat kerja. oh tak kisahlah. yang penting korang boleh akses internet secara percuma either berbayar. hehe. klik SiNi. kan dunia internet di hujung jari sahaja :) mari menggunakannya secara berhemah okei baby!




itu dia. si penerima bantuan rakyat 1 Malaysia yang paling gorjes di abad ini.
opss. da lemak tepu kat situ. uhu..

You Might Also Like

0 comments

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images