setengah jam cuma

November 03, 2012

assalam peeps..

duduk dalam tandas lama-lama memang membosankan. lebih-lebih lagi kalau 'ianya' tak nak keluar dengan berhemah dan bersopan santun. jenuh juga menunggu lama. dan bab yang paling membosankan ye lah masa nak merasa fresh after sisa-sisa itu selamat di keluarkan. huh! bosan dan memenatkan sama pabila duduk pula mencangkung. letih paha-paha kita dek oi. sapa pernah merasa mencangkung dalam tandas tu, ar korang rasalah apa yang aku rasa. bukan semua rumah dekat Malaysia ni yang pakai mangkuk tandas. kan?


baca news paper dalam toilet memang adakalanya menjadi kebiasaan pada sesetengah orang.
yang bawa mobile phong macam aku pula, ada ke? :D

selamat beradu semuanya :)
dan selamat berhujung minggu !

You Might Also Like

2 comments

  1. Dulu mungkin bawak buku...tapi sekarang ni...bawak telefon la...and baca tweeter..sebab tweeter ble baca senyap2 :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. ahahha. kita sama !
      bukan aper. kalau ada emergency, telefon la yang paling penting :D

      Delete

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images