Selami Dunia Fantasi Kami ! Anugerah Skrin 2012

November 09, 2012

assalamualaikum, selamat petang peeps !


jangan lupa temujanji kita pada malam ini ya. make sure blog-blog korang di schedule kan entry post tu. supaya tak menganggu penglihatan pandangan mata korang tepat jam 9.00 malam ini. kena saksikan anugerah malam ini, memandangkan ini adalah kali pertama as a pengacara dan kena juga berlakon sama atas pentas. macam mana tu ?! sambil mengacara kena berlakon pula. gabungan pula bukan calang-calang. hensem dan si cantik :) tak sabar pula !

ok, bagi korang yang nak tengok
red carpet or what ever, korang boleh tengok dekat sini
bermula jam 7.30 malam.
jom?

You Might Also Like

0 comments

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images