Segmen Blogwalking Cuti Sekolah

November 14, 2012

assalamualaikum dan selamat pagi peeps ;)

oh khamis datang lagi ;D 
hari ni hari terakhir puan gojes kerja dalam minggu ini. hehe. 
ecok puan gojes cuti lagi :P suker la tu ! 
ok, pagi ni awal masuk ofic. tetiba pula. 
so, blogwalking dekat blog mak dara 
then blogwalking sama dekat kakak mia aka mialiana blog. 
kalau nak tahu, dorang dua bestie !

then, i found this segmen. nice kan banner segmen ni ;) 
sweet je. so, i decide join sama benda comel ni ;)

korang yang nak join, boleh je.
klik banner okeis !

**blog awak confirm ringan syg. cepat je masa nak buka tadi :)

You Might Also Like

15 comments

  1. dah lama tak join segmen megmen ni.. ;)
    tapi kekangan masa membataskan segala..

    ReplyDelete
    Replies
    1. morning aizamia ;)
      jom la, sekali sekala join.
      :)

      Delete
  2. Thanks join - senarai blogger -> http://mysweetcrunchy.blogspot.com/2012/11/senarai-blogwalking-cuti-sekolah.html

    ReplyDelete
  3. singgah dari segmen yang sama sambil follow here .

    http://pengawasbanyakcakap.blogspot.com/2012/11/segmen-blogwalking-cuti-sekolah.html

    ReplyDelete
  4. Hey Segmenmate! eh? ade ke term tu. hee. done follow u

    http://unpredictablejieha.blogspot.com/2012/08/segmen-blogwalking-cuti-sekolah.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. holla segmenmate ;)
      terima kasih follow gojes blog.
      done follow kamu too syg ;)

      Delete
  5. Hai ! Datang blogwalking dari segmen yang sama & dah follow awak . Harap datang visit & follow balik (walaupun link entri pelik) . http://blognitisyapunya.blogspot.com/2012/11/hai-assalamualaikum.html

    ReplyDelete
  6. Dari Segmen yang sama :) http://amyfendi.blogspot.com/2012/11/segmen-blogwalking-cuti-sekolah.html
    Follow sini :) Kalau sudi followlah balik :D

    ReplyDelete
  7. Dari segmen blogwalking yg sma, Done follow you, follow me back http://superperfectimperfect.blogspot.com/2012/11/segmen-blogwalking-d.html

    ReplyDelete
  8. Salam ziarah kat sini dari segment yang sama...

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam ziarah raudzah :)
      terima kasih datang berkunjung ya :D

      Delete
  9. Assalamualaikum :) datang dari segmen yang sama Dah follow awk..follow saya balik boleh? sorry for everything :D http://skyfullofdream.blogspot.com/2012/11/segmen-blogwalking-cuti-sekolah.html

    ReplyDelete
  10. done follow; dr segmen yg sama

    http://kelip-kelipancontest.blogspot.com/2012/12/segmen-blogwalking-cuti-sekolah.html

    ReplyDelete

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images