Segmen Blogwalking Cuti Sekolah

assalamualaikum dan selamat pagi peeps ;)

oh khamis datang lagi ;D 
hari ni hari terakhir puan gojes kerja dalam minggu ini. hehe. 
ecok puan gojes cuti lagi :P suker la tu ! 
ok, pagi ni awal masuk ofic. tetiba pula. 
so, blogwalking dekat blog mak dara 
then blogwalking sama dekat kakak mia aka mialiana blog. 
kalau nak tahu, dorang dua bestie !

then, i found this segmen. nice kan banner segmen ni ;) 
sweet je. so, i decide join sama benda comel ni ;)

korang yang nak join, boleh je.
klik banner okeis !

**blog awak confirm ringan syg. cepat je masa nak buka tadi :)

Comments

  1. dah lama tak join segmen megmen ni.. ;)
    tapi kekangan masa membataskan segala..

    ReplyDelete
    Replies
    1. morning aizamia ;)
      jom la, sekali sekala join.
      :)

      Delete
  2. Thanks join - senarai blogger -> http://mysweetcrunchy.blogspot.com/2012/11/senarai-blogwalking-cuti-sekolah.html

    ReplyDelete
  3. singgah dari segmen yang sama sambil follow here .

    http://pengawasbanyakcakap.blogspot.com/2012/11/segmen-blogwalking-cuti-sekolah.html

    ReplyDelete
  4. Hey Segmenmate! eh? ade ke term tu. hee. done follow u

    http://unpredictablejieha.blogspot.com/2012/08/segmen-blogwalking-cuti-sekolah.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. holla segmenmate ;)
      terima kasih follow gojes blog.
      done follow kamu too syg ;)

      Delete
  5. Hai ! Datang blogwalking dari segmen yang sama & dah follow awak . Harap datang visit & follow balik (walaupun link entri pelik) . http://blognitisyapunya.blogspot.com/2012/11/hai-assalamualaikum.html

    ReplyDelete
  6. Dari Segmen yang sama :) http://amyfendi.blogspot.com/2012/11/segmen-blogwalking-cuti-sekolah.html
    Follow sini :) Kalau sudi followlah balik :D

    ReplyDelete
  7. Dari segmen blogwalking yg sma, Done follow you, follow me back http://superperfectimperfect.blogspot.com/2012/11/segmen-blogwalking-d.html

    ReplyDelete
  8. Salam ziarah kat sini dari segment yang sama...

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam ziarah raudzah :)
      terima kasih datang berkunjung ya :D

      Delete
  9. Assalamualaikum :) datang dari segmen yang sama Dah follow awk..follow saya balik boleh? sorry for everything :D http://skyfullofdream.blogspot.com/2012/11/segmen-blogwalking-cuti-sekolah.html

    ReplyDelete
  10. done follow; dr segmen yg sama

    http://kelip-kelipancontest.blogspot.com/2012/12/segmen-blogwalking-cuti-sekolah.html

    ReplyDelete

Post a Comment

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Popular posts from this blog

Isu Cuti Menjaga Anak atau Suami Sakit bagi Si Penjawat Awam

Biodata Aishah ilias Pelakon Love You Mr. Arrogant

Waktu Operasi Urban Transformasi Centre (UTC) Kota Kinabalu dan Di Seluruh Negara