Penyamaran Danny Beeson Ayah Kepada Diana Danielle?

assalamualaikum and selamat pagi peeps !

kejap tadi, aku baru ucapkan selamat pengantin baru buat pasangan yang baru nikah,  DD dan FK. so sweet ! aku suka gambar-gambar kawen dorang. wa...rasa macam nak naik pelamin semula pula. hehe.


kredit to annas easkey fb

then, i see this komen. someone yang claim dia adalah ayah kepada DD yang mana DD pernah cuba cari sebelum dia menikah dengan FK. korang ingat tak?
ok. mungkin Danny Beeson yang ini sengaja nak propa lebih. 
mustahil pula DD tak usaha nak cari ayah kandung beliau kan. 
lebih-lebih lagi di saat dia nak meniti kebahagian bersama lelaki paling dia cintai.


 kredit to : Diana Danielle facebook
sila klik untuk tumbesaran ;)

psst : Dear DD, please ignore this kind thing. ;)

mungkin ada yang sengaja menyamar menjadi Danny Beeson kan?
aduhai. benda-benda macam ni jangan di buat main la wei.
tak sesuai !
apa pendapat korang ?

love both u !

Comments

  1. oic....ignore je laa...ehehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe. susah juga kan. benda2 mcm ni tak blh nak dibuat main2. but if, dia adalah bapa kandung DD, thank god la. sebab dia da tampil ke depan. dan DD boleh berjumpa dgn bapa kandung dia, yg mana dia mencari sebelum ini :)

      Delete
  2. pernah terbaca dlm paper bila org tanya pasal ayah dia,muka dia masam mencuka,dia siap kata tak nak cakaplah! dia mcm benci dkt ayah dia

    ReplyDelete
    Replies
    1. oh ye ke. saya tak terbaca pula bout that. mmm

      Delete
  3. hmm mungkin masa tu dia x nak malukan ayah dia kot,ye la anak mana x tawar hati dgn ayah kalau mcm tu..x ada disisi ibu,nasib baik mak diana ada,bagi kasih syg yg cukup pada diana

    ReplyDelete
    Replies
    1. mungkin DD agak sukar kot menerima keadaan dia dan ayah dia kan. mungkin ada seribu satu cerita apa yang terjadi kan. apa pun, kita doakan DD selamat menempuh alam rumahtangga beliau ;) yup. bersyukur dapat mak yang membesarkan dia dengan baik till menjadi dirinya seperti sekarang, yang kita nampak sekarang. syukur alhamdulillah :)

      Delete
  4. kite x sepatutnye buka aib org...klu lah mak dia dgn ayah dia x kawin,mungkin la dosa, tapi mane la tau dia dh bertaubat? kte manusia sesuka hati je nak menilai org len..tapi, klu memfitnah org pon dosa gak..jgn men menuduh, satu hal gak nak mintak maaf kat DD..kite patut bersyukur la ade mak dgn ayah... tgk la..mak DD besarkan DD dgn kasih sayang pon x cukup baik ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup. betul tu siti. saya setuju dengan awak. manusia mana yang tak pernah buat silap kan. apa pun, kita harapkan yang terbaik buat mereka berdua ;)
      as i say, syukur alhamdulillah, punya ibu yang dapat memberikan kasih sayang sepenuhnya buat DD sehingga membesar menjadi anak yang baik, dan insyaAllah menjadi seorang isteri yang baik dan bakal ibu yang baik. syukur alhamdulillah..:)

      Delete

Post a Comment

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Popular posts from this blog

Isu Cuti Menjaga Anak atau Suami Sakit bagi Si Penjawat Awam

Biodata Aishah ilias Pelakon Love You Mr. Arrogant

Waktu Operasi Urban Transformasi Centre (UTC) Kota Kinabalu dan Di Seluruh Negara