Nuffnang Premiere Screening – The Twilight Saga Breaking Dawn Part 2 !

November 12, 2012

assalamualaikum peeps !

sekali lagi Nuffnang bring to us, Premiere Screening ! kali ini The TwilightThe Twilight Saga Breaking Dawn Part 2! 

anyone yang telah menonton The Twilight Saga Breaking Dawn Part 1 sebelum ni, kali ini. sambungan dari itu, menyaksikan bella as a vampire ! apa yang akan berlaku seterusnya? macam mana pula dengan baby yang di lahirkan oleh bella di part 1 hari tu? anak dia jadi vampire or human ka? ar.. mari kita nantikan bersama-sama okei !

untuk mereka-mereka yang tak sabar menantikan The Twilight Saga Breaking Dawn Part 2 di pawagam-pawagam berdekatan korang, korang boleh je dapatkan tiket untuk menonton Premiere Screening movie ni yang dibawah oleh Nusantara Edaran Filem, yang akan di adakan pada masa seperti dibawah ;)


Date: 21 November 2012 (Wednesday)
Time: 9:30pm
Place: Cathay Cineplex, e@Curve


untuk mendapatkannya tiket tersebut
korang kenalah buat something sedikit as penganjur say.
jom klik sini cepat

good luck !
thanks nuffnang !

You Might Also Like

1 comments

  1. Ending OK, but overall citer nie masih MEH. Setuju dengan review kat bawah:

    http://www.sinema.my/movie-review-breaking-dawn-pt-2-jacob-bukak-baju-lagi-seawal-minit-ke-1843-saat/

    ReplyDelete

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images