Now Showing The Apartment Style Edition Co-created by Sime Darby Property dan Imagine Group

November 04, 2012


assalamualaikum peeps !

aku sure. semua orang punya impian untuk memiliki rumah sendiri, bukan?
tidak besar juga tidak kecil. as long boleh menetap pada satu-satu tempat
dengan rasa selesa dan selamat. itu sudah memadai.
dan, mungkin ianya akan lebih membuatkan kita rasa lebih selesa, selamat
dan aman damai berada di rumah sendiri dan rasa duduk rumah adalah lebih better
dari berpeleseran di luar rumah dengan buat benda yang tak pedah-pedah. kan itu lebih baik.
dan mendapat peluang untuk design rumah sendiri dengan melihat pada design-design yang telah sedia ada sekarang, memang lagilah best.

so, why not korang tonton 
waktu siaran setiap hari Khamis
jam 9.30 malam menerusi saluran (711) Star World Astro Channel.


 korang yang tak de astro dekat rumah macam aku, jangan risau. 
sebab korang boleh je tonton 
secara online di theapartmenttv
 tertinggal episod lalu pun jangan risau
korang boleh je tengok dekat online tu
ada episod lalu yang di letakkan
enjoyed watching !

berbalik dengan tajuk di atas
so nuffnang again
presenting to us

Sime Darby Property dengan kerjasama The Imagine Group
penaja lain program ini ialah Dulux dari Akzonobel dan Ford dari Sime Darby


mengadakan pertandingan untuk menyelesaikan design untuk rumah impian, style edition.
8 orang pasangan telahpun di pilih untuk melakukan tugasan ini. berita selanjutnya tentang ini, korang boleh klik dekat SiNi.

ye la. sambil tengok how their menyelesaikan tugasan mereka itu,
bolehlah kita celup sikit design mereka untuk our home kan.hehe.kan home sweet home :D

dan yang paling best is
juara akan memenangi sebuah pangsapuri mewah dari 
The Veo, di Desa Melawati, Kuala Lumpur !



 mewah tu !

dapat macam ni pun da best !

You Might Also Like

0 comments

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images