My Calendar Period!

November 30, 2012

assalamualaikum wahai kaum hawa :)

i'm sharing dengan korang this apps :) my calendar period ! :D bagi mereka yang jenis pelupa macam aku, lupa nak mark period tu bila start dan bila ianya berakhir. dan another next month, bila sekali lagi period. ar..apps ni berbunyi dengan sendirinya, hanya kerna nak bagitau korang yang pelupa itu :D 


pssst...bagi mereka yang da bernikah kawen, benda ni harus ada :D
download free je dekat mobile phone korang. ;)

dan hey 
pesanan untuk bantuan klik G+1 segmen
menang iPhone 5 gadget impian tu, masih di perlukan. 
puan gojes berharap sangat, ada lagi yang sudi membantu puan gojes untuk menang iPhone 5.
insyaAllah, jika rezeki puan gojes :)
terima kasih so much peeps !

You Might Also Like

3 comments

  1. menarik ni.selama ni sha kira manually and x miss letak reminder kt phone. :) thanx share.

    ReplyDelete
  2. haha . bagus2 ada jugak yg mcm ni yer :)

    ReplyDelete
  3. ade jugak dwload apps camni, my cycles. benda ni memang elok untuk saya yang malas nak catat bila datang period. hehe :D

    ReplyDelete

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images