Mrs. Librarians Rock !

November 02, 2012

assalamualaikum dan selamat pagi peeps!

jumaat datang lagi. seperti tak lama lagi Istanbul aku datang ;). nak dekat datang pun, masih ada gosip-gosip yang tak elok. tak sesuai okeis ;)

so today, pagi ni baru kemas library sikit-sikit (ar? sikit-sikit? hehe) sebab hari ni aku ada meeting mesyuarat :D dan as usual la. library kena kemas sentiasa. semak! tak suka la semak samun bagai. kang ada mak bapa labah-labah bersangkut paut kat situ. ehhhh geli! ok, aku tak habis audit buku lagi. moga-moga encik bos paham la :D


sarius, aku tidaklah segojes mana yang korang kata.
tapi aku memang perasan gojessss ! *muntah hijau :D

dan encik bos memang paham sesangat, karyawannya ini memang suka candid ! :D
aku berhenti dekat sini dulu, after meeting nanti, pura-pura membzkan diri dengan kerja konon, tapi sebenarnya nak update belog ! ahahaha

You Might Also Like

0 comments

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images