MENYESAKKAN ?

November 27, 2012

Assalamualaikum super peeps !

Jalan raya pagi ni tak begitu menyesakkan. Erk. Ada pula wording menyesakkan :D kira smooth lah. Ni kalau bangun jam 7.00 pagi buta pun, still can sampai ofic before 8.00 am ;) hari-hari macam ni kan best !

Hey, good morning crack :D

You Might Also Like

8 comments

  1. (-_-)" Datang sini, baca post, pastuh tengok ayat kat bawah bawah tuh. Oh, kantoi.

    "Good Morning Puan Gojes ^_^ "

    Saya kat Perlis...urgh..traffic jam? Sila tunggu hari raya, hari merdeka, dan hari banjir so semua orang rush nak keluar dari kangar untuk selamatkan barang kat rumah. Hoohohohoh

    ReplyDelete
    Replies
    1. ar. selamat petang crack :D
      baru nak reply komen. kiranya, petang baru free. hehe.
      ops. ah'ah, tetiba tertaip nama crack. ahahaha

      Delete
    2. macam tau2 aja saya dulu nak masuk...hhahahahah...kantoi suda

      Delete
    3. Sebenarnya saya, dikbi, ngan puteri kasih nak buat satu close group untuk tukar link churp2 kat FB. Hohohohhohoh. Interested?

      Delete
  2. assalam sis nora :)
    tang mana gojes tu kak ;D

    ReplyDelete
  3. hai juga puangojes,

    selamat pagi.. semoga selamat sampai ke tempat kerja dengan selamat.. salam kenal.

    ReplyDelete

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images