mata burung puyu

November 26, 2012

assalamualaikum super readers :)

mata saya (wa. bersaya. agak sopan kat situ :D) ok. mata saya sebenarnya da mengantuk tahap dewa. tetapi memandangkan saya terganggu dengan bunyi suara kucing jiran tetangga tadi, mata terus jadi segar bugar. nasib la kucing tu jauh sikit dari tingkap ruang tamu, kalau tak. telah aku (wa. aku. kasar nampak puan blog :D) ar. telah aku siram dengan air sejuk beku dalam peti ais tu. hehe. menganggu lena ku sahaja. hehe.

ok. malam masi muda orang kata. kepala otak hang masih muda. ecok nak keja lagi. ni confirm la mengantuk tahap dewa dewi kalau tak tido awal. dan masih menjadi seperti burung hantu, menaip-naip riang depan cik lappy. erk. burung hantu mana pandai menaip :D

nak tengok merlin my fav series drama pun, mood da lari masuk gaung. korang buat apa tu ? tak de buat apa. mai lah jemput klik g+1 dekat segmen yang aku tengah join tu. mudah-mudahan dengan bantuan klik korang malam hari ni, adalah juga rezeki untuk aku menang sebijik kelapa iPhone 5 gadget impian segala umat manusia di abad ini :D cara nak klik bagaimana ? ar. tengok dekat bawah ni.

cara nak klik g+1
 
1. Scroll down segmen ini "iPhone 5 Gadget Impian"
2. bila jumpa button g+1, seperti gambar dekat bawah ni, terus klik kat situ tau.

 
button g+1 akan bertukar menjadi merah bila korang selesai klik

 
senang dan mudah kan ?

bantu saya boleh kan ? hanya sekali klik sahaja sayang. 
tapi kena make sure klik nya menjadi merah selepas korang klik.

so, aku stop kat sini dulu la. 
mata pun betul-betul da like burung puyu
 (erk.macam mana agaknya rupa mata burung puyu tu :D)

selamat malam semua !

You Might Also Like

2 comments

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images