makan jom !

November 22, 2012

assalamualaikum peeps ! ;)

ofic sejuk  betul. nak menaip pun agak ke kerasan seketika. erk? 
ar ye la. tangan da rasa nak beku. nak menaip pun, apa lagi. hehe :D
hey good morning ! mari sini. tengok apa aku breakfast pagi tadi. erk. 
da nak dekat waktu lunch time ni. biar korang nampak dan rasa lapar :D


chicken chop !


nota kaki dan tangan:

hai sayang-sayangku.
bantuan sangat diperlukan untuk segmen 'iPhone 5 Gadget Impian'
bantu saya boleh kan?

BAGAIMANA CARA UNTUK KLIK ? SEPERTI DI BAWAH ;)
1. Scroll down segmen ini "iPhone 5 Gadget Impian"
2. bila jumpa button g+1, seperti gambar dekat bawah ni, terus klik kat situ tau.


but sila pastikan kengkawan, number +16 atau klik korang ke berapa itu berubah ; 
 
terima kasih sayang-sayang ;)

You Might Also Like

6 comments

  1. Sedappnya weyh! Kenapa tak ajak tadi? :P

    ReplyDelete
  2. :D ala. lupa nak sms. hehe
    liyaaaaaaa.. da tolong klik untuk segmen ni tak? :(
    tolong tolong !!! :D

    http://puangojes.blogspot.com/2012/11/iphone-5-gadget-impian.html

    ReplyDelete
  3. hai pn gojes...sdapnye makan.semalm pn gojes nk ckp pe pasal kat shoutbox tu..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hi syg :)
      ah'ah lupa pula. hehe.
      ni nak minta tlg linda, utk klik g+1 kat segmen iPhone 5 kita tu :) blhkan?

      url kat sini syg

      http://puangojes.blogspot.com/2012/11/iphone-5-gadget-impian.html

      terima kasih ya :)

      Delete

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images