kempen iPhone 5 gadget impian !

November 28, 2012

assalamualaikum fellas ;)

so sorry. hari ni lambat sikit nak kemaskini blog. truly is, semalam ada posting dekat mobile phone. tapi ntah kenapa, bila bab nak publish tu, da tak boleh pula. banyak kali try tapi sama juga. still tak published ! geramnya. rasanya mobile phone memang da wajib di tukar. tapi bujet je yang tak de ;(

so, hopely, ada yang sudi bantuan aku klik g+1 untuk segmen iPhone 5 gadget impian by denaihati tu. sobsob. how to klik seperti di bawah ya ;)

skrol down segmen iPhone 5 Gadget impian dan klik g+1 seperti gambar di bawah :)



peeps ! button g+1 akan bertukar menjadi merah 
bila korang selesai dengan kliknya :) terima kasih ya !

so, just now. ini sahaja yang mampu aku apdate. ada yang lebih penting untuk diselesaikan untuk menjayakan kempen iPhone 5 gadget impian ini.

kengkawan, tolong klik ya. klik anda sangat dihargai. dan ribuan terima kasih aku ucapkan.

You Might Also Like

2 comments

  1. good luck ye awk.. saya dah klik dah G+ tu..hehehehe

    ReplyDelete
  2. Tak tahu nak buat macam mana ni, G+1 dah hilang di entri iphone 5 gadget impian saya. Minta tolong rakan yg diingati supaya klik utk saya sekali lagi. TQ.

    ReplyDelete

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images