iPhone 5 Gadget Impian Supporters !

November 22, 2012


assalamualaikum peeps !

masih menyusun strategi untuk memenangi sebijik kelapa iPhone 5 ! dan kat bawah ini adalah senarai supporters yang telah pun puan gojes senaraikan bagi segmen entri iPhone 5 yang puan gojes join. terima kasih ya buat para bloggers yang telah sudi memberikan derma se klik untuk g+1 puan gojes. semoga ada rezeki  untuk menangi iPhone 5 dari encik Denaihati. com ;)

most thankfully !

4. deno  
6. wazy
7. Hafizul 
9. Nyue 
12. yanmie
38. Aju Mohit

 adoi..ramai lagi ni bestie supporter puan gojes....sambung malam nanti, bolehkan? :D


dan berikut adalah para peserta yang akan puan gojes terjah dan mendermakan se klik untuk mereka :) klik untuk saya satu, boleh kan? terima kasih ! :D

siapa? jom tengok :D


BAGAIMANA CARA UNTUK KLIK ? SEPERTI DI BAWAH ;)
1. Scroll down segmen ini "iPhone 5 Gadget Impian"
2. bila jumpa button g+1, seperti gambar dekat bawah ni, terus klik kat situ tau.


terima kasih untuk klik anda :)





BIL.
URL BLOG
1.
http://amriawan.blogspot.com
2.
http://sayagilerpurple.blogspot.com
3.
http://ainunmardhiyyah.blogspot.com
4.
http://blog.qashmere.net
5.
http://shahrulsite.net
6.
http://lamancoretcorot.blogspot.com
7.
http://www.faizalfredley.com
8.
http://blog.amirez.com
9.
http://normj1001.blogspot.com
10.
http://ejamothman.com
11.
http://www.namiacinta.com
12.
http://akubiomed.com
13.
http://hafizrahim.com
14.
http://hatiputera.com
15.
http://www.cikpjaz.com
16.
http://kertaswarnamerah.blogspot.com
17.
http://www.khairul-zamri.com
18.
http://creativeourminds.blogspot.com
19.
http://www.ajumohit.com
20.
http://smp3lembang.blogspot.com
21.
http://www.syuhadasalleh.my
22.
http://tuudia.com
23.
http://dawaihati.com
24.
http://blogsyarih.com
25.
http://puanbee.com
26.
http://ordinarygurl-sue.blogspot.com
27.
http://toogreentobefalse.blogspot.com
28.
http://pipoq.blogspot.com
29.
http://naziman.com
30.
http://www.sensasi2020.com
31.
http://cheezemaz.blogspot.com
32.
http://askep-net.blogspot.com
33.
http://amirulhakim1996.blogspot.com
34.
http://ikhwanmencarinurillahi.blogspot.com
35.
http://ceritacikika.blogspot.com
36.
http://www.yastro.net
37.
http://peluangtercipta.blogspot.com
38.
http://www.akmaomar.com
39.
http://wanzawawi.com
40.
http://bahrain-info.blogspot.com
41.
http://eiz1004.upprofits.com
42.
http://jmr23.com
43.
http://earncent.com
44.
http://www.ciklilyputih.com
45.
http://www.azri.my
46.
http://www.azamrashid.com
47.
http://www.fazrol.com
48.
http://www.bonikacak.com
49.
http://onlajer.blogspot.com
50.
http://www.hasrulhassan.com
51.
http://pondokkecil.com/blog
52.
http://puangojes.blogspot.com
53.
http://www.siezuka.com
54.
http://www.aminjohar.com
55.
http://education-vionet.blogspot.com
56.
http://coretancyber.com
57.
http://mylifemyprimaryplan.blogspot.com
58.
http://nurulnadiahmamat.blogspot.com
59.
http://profhariz.com
60.
http://www.zulkbo.com
61.
http://zonbebas.com
62.
http://saljuhumairah.blogspot.com
63.
http://dululainsekaranglain.com
64.
http://www.anakulucheka.com
65.
http://www.eyriqazz.com
66.
http://hakaluka.blogspot.com
67.
http://www.hafizmohd.com
68.
http://nakbebel.blogspot.com
69.
http://sharidawati.blogspot.com
70.
http://diarisakuragurl.blogspot.com
71.
http://alinmarlini.com
72.
http://ummihanie.com
73.
http://aimancool99.blogspot.com
74.
http://www.bicaramakdara.com
75.
http://wangerrard.com
76.
http://www.cikgunaman.com
77.
http://hatisamronkin.com
78.
http://aziewan.com
79.
http://www.myvitrd.com
80.
http://miri4evernet.blogspot.com
81.
http://www.faizalpj.com
82.
http://bloggernote.org
83.
http://nikkhazami.blogspot.com
84.
http://kongsibersamanora.blogspot.com
85.
http://amarzaim.my

wait for my klik ye :D

You Might Also Like

8 comments

  1. Hurm, dah try post kat FB? Tweeter?

    ReplyDelete
    Replies
    1. morning crack ;)
      tak try lagi. kita tak femes dekat fb dan tweet :(
      wargh!!!

      Delete
  2. MJ pengklik yang ke 19 tu, good luck dear :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih dear MJ ;)
      g+1 untuk mj sama :)

      Delete
  3. terimakasih atas backlink nya..hehe..semoga puan gojes berjaya...

    ReplyDelete
  4. Salam perkenalan & ziarah,

    hadir bersama2 G +1, Harap dusi mengunjung balas ke blog cheezemaz.blogspot dgn G +1 juga nanti

    ReplyDelete
  5. Semenjak akhir2 ni, byk juga yg rakan2 support kat kita ye. Tanpa bantuan mereka, siapalah kita ye? Dah VOTE hari ini utk puan. Semoga bergembira selalu. Ada rezeki tak ke amna.

    ReplyDelete

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images