iPhone 5 Gadget Impian Cabaran Bermula

November 20, 2012

assalamualaikum peeps ;)

iPhone 5 Impian Cabaran bermula ! syukur alhamdulillah. tugasan ke dua sambungan entri dari segmen iPhone 5 gadget impian yang sedang dianjurkan oleh Denaihati blog, telah pun keluar. syukur alhamdulillah. tugasan ini memang sangat-sangat di nantikan oleh para bloggers yang turut sama menyertai segmen iPhone 5 gadget impian ini. yang mana, sebijik atau sebuah telefon pintar iPhone 5 adalah menjadi hadiah utama untuk si blogger yang bertuah. menarik bukan ?

and base on my opinion melalui entri segmen iPhone 5 gadget impian yang pernah aku buat sebelum ini. maka. puan gojes blog turut sama disenarai panjangkan dalam Peserta Terpilih oleh encik Denaihati ;). syukur alhamdulillah. tersenarai pun sudah kira bertuah, belum lagi menang kan ;)

untuk menang bukan mudah sebenarnya kengkawan. orang kata, benda bernilai, harus di bayar sama dengan nilainya. (erk. ngam ke ayat aku tu) dan untuk itu, ada syarat dan tugasan yang perlu diselesaikan sebagai syarat bagi memenuhi dan sekaligus memenangi hadiah iPhone 5 gadget impian, impian segala manusia di alaf ini. tak gitu? ;)

dan dengan ini, ada tugasan yang diberikan mungkin akan mengelirukan para bloggers. yang mana, aku sememangnya amat-amat memerlukan bantuan readers blog ini untuk mendapatkan sebanyak mana klik G +1 bagi entri segmen iPhone 5 gadget impian yang telah pun aku letakkan sebagai 'Sticky Post' di atas entri ini. gambaran G +1 seperti dibawah ni ;)
 
Screen Shot 2012 11 16 at 2.55.21 PM iPhone 5 Gadget Impian Cabaran Bermula


g + 1 seperti dalam bulatan biru ;)
 

boleh kot kan kengkawan ? ;) 
orang kata, orang berbudi, kita berbahasa. 
dengan itu, aku nak ucapkan sejuta ribuan terima kasih 
pada bloggers yang sudi 
memberikan se 'klik' untuk segmen tersebut. 
korang boleh juga klik kat ---- > ' iPhone 5 gadget impian ' ini
dan memberikan klik g + 1 untuk entri post tersebut.

boleh kan? ;)

*hey, jangan lupa tinggalkan komen tau. 
then i will hit and thankfully dekat korang ! untuk ini.

You Might Also Like

5 comments

  1. ^_^ dah...sorry baru balik la..

    Crack of sporkk.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. morning crack ;)
      thanks for kliknya ya . and yes, thanks sama sebab selalu bagi $$ dekat saya :D

      Delete
  2. Cabaran baru Google plus betul-betul mencabar.

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu encik akubiomed. betul2 mencabar segmenmate sama :)

      Delete
  3. tekan G+ pun boleh dapat iPhone 5. Memang murah hati betul la bro denaihati ni.. ermm.. ok.. G+ done

    ReplyDelete

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images