Holla Mr. Monday !

November 19, 2012

assalamualaikum dan selamat pagi pompuan-pompuan lawa :D

pagi-pagi lagi buat propa. kalau tak lawa, tak cantik. tak perlu la nak ucap morning bagai? hehe. holla mr. monday !. aku awal pagi lagi sampai ofic. tau-tau je la mrs. librarians memang bersemangat bila isnin hari (konons !). semalam caca aka kuzen tersayanglah sangat siap perli. waaa awal ar kakak iron baju. semangat mau kerja ka itu? hehe. na. ambik ko sebiji. erp. semangat tu. lama cuti kan. wa. baru sehari bercuti on friday pon da semangat nak balik kerja. erp. op coz. keja belamabak atas meja. :D wa. macam aku la pekerja yang paling bizi di dunia :P

ok. sudah-sudah la mood cuti aku tu. aku duduk rumah pun tak pegi mana. aku cuti. tapi encik suami tak pula cuti. so. aku nak pegi mana sorang-sorang tanpa encik suami? hurm. nak tengok wayang pun, kena minta izin encik suami bagai. da tu kalau encik suami kata, 'jangan'. hurm. dan ya. itu dia tawaf menonton drama korean city hunter ! wei. aku da baca la sinopsis citer ni sampai habis. semalam ok. see. bersemangat nak habiskan tengok drama ni. :D


morning mr. librarians !
saya rindu awak :D

so. cuti korang apa cerita? cerita cuti fatin liyana, korang da baca ke belom? ;)

You Might Also Like

4 comments

  1. wah banyak kerja :) cam best jer office puan gojes 2

    ReplyDelete
    Replies
    1. biasa2 je syg.
      duduk sorang2 dalam pusat sumber, memang best :D
      tapi ada kala mengantuk juga..waaaaa..
      tapi yang bestnya is, bos tak tahu anak buah dia tengah buat apa !
      update blog. wink2...hehe

      Delete
  2. heehee sma la ngan bos sya, ingat pkrja dya dok rajin bt keja tapi sebaliknya update blog huuhuu

    ReplyDelete
    Replies
    1. wargh tidak ! kita sama. hehe
      awak keja apa erk? ;)

      Delete

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images