Google + 1 Like Entry

November 09, 2012

Assalamualaikum again peeps !

ingat lagi tak korang dengan segmen iPhone 5 gadget impian by Denaihati blog? )
dan jika si awak-awak perasan, aku punya sebanyak 44 komen yang datangnya ada dari bloggers yang join sama segmen dari Denaihati ni. dan, dari 44 komen tu, aku cuma punya +4 orang sahaja yang like entry aku ni. sobsob. aku sedih. entry best tapi tak de sapa 'like'. terus terasa seperti entry syok sendiri :( waaaargggghhhh !!!

dan dengan itu, nak minta la tolong kengkawan, readers yang baca entry aku berkenaan iPhone 5 gadget impian tu, di klik ;(

kenapa perlu klik? ;)

"setiap klik yang telahpun kita klik tadi, ianya akan dipaparkan di Google SERP atau nama panjangnya adalah Search engine results pages.  
MAKSUD LEBIH DEKAT, entry kita akan lebih mudah di jumpai oleh komuniti internet dan akan meningkatkan trafik organik."


 

dengan itu, nak minta kerjasama kengkawan, readers, silent readers tulung tulung !! tulung la klik. untuk memudahkan pencarian entry ini, lagi banyak review tentang iPhone 5 dari  Denaihati di kongsi bersama dengan pembaca lain . sobsob ...... terima kasih ! :)

macam mana nak buat? ar. klik sini iPhone 5 gadget impian dan pegi kotak komen aku, button g + 1 ada kat situ. klik je :) senang kan . sobsob :( button seperti yang di tunjukkan anak panah merah dan dalam bulatan biru ;)

terima kasih semua :(

You Might Also Like

4 comments

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images