Education UK exhibition 2012 !

November 02, 2012

assalamualaikum peeps!

buka je blog ni, boleh nampak ada pengunjung pula dekat dalam ni. wa, bestnye. suka sangat ada pengunjung blog. terima kasih bebanyak erk. sebab sudi rajinkan diri blogwalking dalam blog gojes ni. thanks so much ;)

dan untuk ke sekian kalinya, aku nak ucapkan terima kasih sama buat nuffnang. buka je blog. terus ada ads dari British Council.

buat pengetahuan para-para adam dan hawa, British Council akan menganjurkan pameran Education UK 2012. rasanya kita juga sediamaklum, ramai juga kan pelajar-pelajar Malaysia yang menyambung pelajaran mereka di luar negara. yang bestnya is, sudah pasti pengalaman belajar di negara orang. yang mana beda dari negara kita. bestkan :)


pameran akan di akan diadakan seperti berikut:

Tarikh: 3 & 4 November, 2012
Masa: 1pm - 6pm
Tempat: Grand Ballroom, Level 3, Kuala Lumpur Convention Centre

cepat-cepat, selain daripada pameran yang akan diadakan, korang yang datang boleh sahaja memenangi tiket cabutan bertuah. kot-kot ye la datang dengan langkah kanan kan. balik dengan hadiah. best tu. tapi, sebelum tu. korang kena la daftarkan kehadiran korang sebagai bukti yang korang memang telah menghadirikan diri ketika pameran. klik sini untuk DAFTAR. mudah je kan?


Disclaimer: The visual of prizes are for illustration purposes only. British Council reserves the right to change the type/value of prizes according to stock availibility.

nak satu, boleh ?!

You Might Also Like

2 comments

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images