Chef Ammar masak suka-suka dari hati plus masak with iman ;)

November 25, 2012

Ar, itu dia. Tagline chef ammar suka-suka hati chef, 'Masak dari hati, Masak with iman'. MasyAllah. Sapa suka tengok chef Ammar masak, to be thankfully dekat tv Al'Hijrah. Bringing us Chef Ammar, dengan pelbagai masakan yang beliau kongsikan bersama ;)

MasyaAllah, encik suami memang suka tengok chef ammar ni masak. Siap like dekat chef ammar facebook lagi. Tinggalkan komen lagi tu. Memuji sakan la wei :)

Syukur alhamdulillah. Moga apa yang dikongsi kan bersama chef ammar, akan mudah di ikuti. Aku tengok cara beliau masak pun sangat simple mimple. Cepat tangkap apa yang beliau tunjukkan. Hey, jom cepat jadi fan Chef Ammar ! Korang cari je dekat fb tu, sure jumpa ;)

Selamat Malam peeps ! Ecok jumpa lagi ya. InsyaAllah :)

You Might Also Like

0 comments

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images