CashOut Kali Ke 4 - Terima kASIH Nuffnang !

November 09, 2012

assalamualaikum again peeps !

dan untuk ke sekian kalinya. terima kasih buat nuffnang :)
see. earning naik lagi :)
walaupun sedikit. tapi da cukup buat aku teruja tahap dewa !
nak lagi nak lagi !!
kalau boleh yang besar dari sebelum ini  ! :D
boleh?


tak nak cash out lagi :(


terima kasih nuffnang !

You Might Also Like

8 comments

  1. alhamdulilah..rezeki & banyak juga tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. syukur alhamdulillah ;)
      bolehlah topup hf kan kakak kasih ;)

      Delete
  2. tahniah puan gojes! nanti kumpul byk2 baru cashput... baru best kan :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih deno ;)
      ah'ah, kira nak kumpul banyak2 dulu.
      tapi ada yang kata, jangan kumpul. better bg keluar. hehe

      Delete
  3. puan gojes , tolong ajar nak buat nuffnang !
    email kat saya cara2..
    keymekeymoo@gmail.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. daftar dekat sini
      www.nuffnang.com.my ;)

      Delete
    2. thanks puan gojes ,
      dah daftar :)

      Delete
    3. jom sama2 mejana dari dunia internet di samping berblog :D

      Delete

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images