Baskin Robbins Flavor election - Hanis Zalikha !

November 03, 2012

malam peeps!

yang belum tido, assalamualaikum. mari kita menyibukkan diri membuat assignment dari nuffnang di malam hari. sebab di siang hari, kadang jenuh juga nak dapat idea. ahahah

ok. aku tahu manusia-manusia dekat dunia ini, pastinya suka makan ice-cream. sapa tak suka, silalah korang bawa diri korang beradu sekarang :P

sebut pasal ice-cream ! jom vote Haniz Zalikha dekat dalam Baskin Robbins Flavor election ! untuk aper? korang boleh baca dekat dalam blog Hanis Zalikha sendiri. dengan tajuk Kemewahan Untuk Semua !  atau-atau, korang boleh juga baca dekat SiNi

jom cepat vote !


malam-malam macam ni mana nak cari ice-cream wei !

You Might Also Like

0 comments

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images