85 segmenmate !

assalamualaikum super peeps :)

yahoo ! hari ni bos tak masuk ofic. ada game dekat luar. so. aku memang akan bersuka ria hari ini. sepanjang hari ini. dan akan bergembira sakan. yes ! yahoooo ! wehuuuu ! tak tahu nak cakap apa lagi da untuk mengambarkan how i'm so into happy never ending todays ! hehe. so. kempen mendapatkan sebanyak mana klik G+1 segmen menang sebijik iPhone 5 gadget impian by blog denaihati, di teruskan dengan sesegera mungkin, ini kerana denaihati akan mengadakan contest yang ke-3 sambungan dari segmen entry iPhone 5 gadget impian cabaran bermula!

hello segmenmata ! ada beberapa blog lagi yang tinggal untuk aku terjah dan memberikan sokongan G+1. adakah korang yang berada di number 69? ar....jumpa nanti :)


85 segmenmate ! 1 hadiah ! :D

Comments

Popular posts from this blog

Isu Cuti Menjaga Anak atau Suami Sakit bagi Si Penjawat Awam

Biodata Aishah ilias Pelakon Love You Mr. Arrogant

Waktu Operasi Urban Transformasi Centre (UTC) Kota Kinabalu dan Di Seluruh Negara