Walking + Talking Blog

again, assalamualaikum peeps!

aku nak bagitau korang sama, bos aku tak de kat ofic! wehuuuu!! itu maknanya, masa untuk berjimba-jimba dengan suksess! ahahaha. sapa nak join, sapa nak join mari sini. lelong lelong. rm5.00 seikat. wa, macam jual ikan puloks :D 
taken from pakcik google!


ok, first aku memang da buat tadi pagi lagi is membalas jejak korang. again dan untuk ke sekian kalinya, aku nak say thanks much for follow gojes blog. evendo blog ni banyak merapu (serius) dan tak banyak pun gambars aku. tapi, aku tetap suka this blog. sebab namanya gojes! suka berangan gojes, tapi sumpah tak gojes :P .. thanks so much! sangat-sangat hargai. yang sudi komen, again, thanks ;) hehe. wa, buat entry macam menang anugerah puloks da.

ok, jomla. mana yang sempat aku blogwalking, korang akan jumpa aku. memandangkan masa itu emas, tak patut di sia-siakan dengan kerja yang tak berfaedah, mai jumpa aku kat mana-mana okei. bai!

Comments

  1. Replies
    1. :D helo dear. salam perkenalan :)

      Delete
    2. sis..nyue syorkan sis order dgn ayu..cz dia ambk order, nyue bleh je tlg belikan tp nyue xniaga la..sis mayb akan tgu lama ckit...

      Delete
    3. ok tq dear. sis da tgglkan mesej dekat shoutbox dia tu :)

      Delete
  2. nyue pon xde bos kat ofia tu yg sakan berblog..heheheheh...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ar, kita sama! hehe. berbaloi-baloi pula kan tak de bos ni. dengan suka ria ber online ;D

      Delete
    2. thu xpe sis..da lama nyue xon9 taw...ini tgh lps gian..ehehe

      Delete
    3. :D arrrr. lebih berbaloi-baloi tu ngue :) ok, tak pe. bos tak de, masa ni la. kang ada bos, tolak tepi sikit je blog k. hehe

      Delete
  3. dear klu mask tu ayu jual rm15 skli postage..klu nk gtau ya.blh bnk in dkt mybnk atau cimb.nti ayu poskan;-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. semakin maju la bisnes ayu..ehehe...gudluck dear

      Delete
    2. ok ayu, harga ok juga. sebab kena pos ke sabah kan :)

      Nyue : tak pe, cari extra money sikit plus bantu kengkawan lain yang tak dpt cari benda ni :)

      Delete
  4. klu apa2 blh msg ayu 0103737834.;-)

    ReplyDelete
  5. ok ayu. anything, nanti kita sms ayu k. kita try cari lagi satu daiso dekat kota kinabalu, sabah ni. kalau tak jumpa nanti, kita msj ayu la order :)

    ReplyDelete
  6. Thanks kat Puan Gojes jugak sebab sudi singgah ke blog saya aritu :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. orite dear! ;) and salam perkenalan sama dari saya okei :D

      Delete

Post a Comment

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Popular posts from this blog

Isu Cuti Menjaga Anak atau Suami Sakit bagi Si Penjawat Awam

Biodata Aishah ilias Pelakon Love You Mr. Arrogant

Waktu Operasi Urban Transformasi Centre (UTC) Kota Kinabalu dan Di Seluruh Negara