Veet it Off with Nuffnang

October 25, 2012

assalamualaikum and good morning wahai kaum-kaum hawa :)

ini adalah khas untuk para gadis dekat luar sana. bukan sahaja gegirl, anak dara. tapi mak budak ke mak dara, mak orang ke or nenek orang, yang penting korang adalah kaum hawa, ini untuk korang. di bawa khas oleh Nuffnang! yang adam tu tepi-tepi sikit. boleh? :D

ingin memenangi hadiah-hadiah seperti dibawah? kalau aku, memanglah nak menang. lebih-lebihlah nampak Samsung dekat situ. wa..vouge la gojes nanti kalau pakai :D ok.

nampak dan tertarik tak? :D

Grand Prize
RM 1,000 Cash
1 x Samsung Galaxy Tab 7.0 worth RM1,300
One-year supply of Veet products worth RM500

Second Prize
RM 800 Cash
1 x Pandora product worth RM800
One-year supply of Veet products worth RM500

Third Prize
RM 500 Cash
1 x Swarovski product worth RM400
One-year supply of Veet products worth RM500

10 Consolation Prizes
1 x Veet Hamper worth RM250

nak join klik HERE FOR MORE INFO!

ok, memandangkan aku memang pakai barangan Veet ni. i mean, dekat kaki tu je la. so, why not korang ikut sama segmen ni. tak ikut its okei, tapi korang harus cuba Veet! sangat best wei, dan aku sharing dengan korang, Veet it Off! dengan Hanis Zalikha yang comei!!!!


ops. i'm having problem to put that video. waiting! i'm gonna fix it again :) - DONE FIX IT!


serius jeles dengan kulit beliau ;)

You Might Also Like

0 comments

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images