Tutorial : Panduan mudah daftar NuffnangX

assalamualaikum peeps!

duduk rumah as usual, memang sangat best. kan? lagi la best jika duduk hanya berduaan bersama encek suami sahaja. tak perlu nak dengar orang lain bercakap, bercerita benda-benda yang rasanya tak perlu kot terasa hati. sebab, kita tak kisah pong! :D

ok. so, apa cerita todays? mak ai, terlupa seketika. see my tajuk post todays. no more about Alvin and Vivian blog seks. kang tak pasal-pasal blog aku ni di cop pula blog citer pasal seks. hehe. ye, tapi sangat berterima kasih bout them kat SiNi :)

jom bebalik dengan tajuk, just now. i'm using this. hari tu da daftar tapi tak sepenuhnya. tau-tau je la, i'm kinda bzwomen! (konon) :D then, tadi baru reti nak sambung balik benda alah ni. so, thank so much Nuffnangx! 

apa benda NuffnangX ni? nuffnangx ni macam blog juga, atau seperti facebook kita. kita follow, kita request add friend, dan kita like sebab kita suka. dan tiap kali ada entry baru, ianya akan menjadi yang pertama di antara mereka-mereka yang update blog mereka. boleh tinggalkan komen, reply too. as usual like facebook :) sangat best! dan yang lebih best is, benda ni boleh kita donlod secara percuma dekat mobile phone. best wei!


panduan mudah daftar nuffnangx dengan klik gambar dekat atas ni ^^

Klik hERE or find me 'Puan Gojes' at Nuffnangx!

JOM CEPAT SERTAI NUffNANGX!
the easy way to know n read about ur love BLOGS!

Comments

  1. salam puan gojes..akak pun blm lagi daftar nuffnangx ni..belum sempat nak godek2 lg..nk try gak la camni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. wssalam kakak kasih. okei, daftar jom. tapi sebelum ni, kakak kasih boleh baca entry ni lagi ya :)

      http://puangojes.blogspot.com/2012/10/nuffnangx-kotak-komen-mengelirukan.html

      Delete

Post a Comment

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Popular posts from this blog

Isu Cuti Menjaga Anak atau Suami Sakit bagi Si Penjawat Awam

Biodata Aishah ilias Pelakon Love You Mr. Arrogant

Waktu Operasi Urban Transformasi Centre (UTC) Kota Kinabalu dan Di Seluruh Negara