TalkMore dengan The New Postpaid Plan by Maxis !

morning and assalam peeps!

thanks for nuffnang, again. sebab sudi bagi iklan yang comel belaka dekat dalam blog aku sekali dua lagi ;). kali ini by maxis. hari tu da ada ads plan by digi bersuker ria sakan dekat dalam gojes blog ni. thanks so much!

apa yang baru dengan maxis? itu dia. postpaid plan yang menarik yang boleh korang dapat sekarang! FREE SAMSUNG GALAXY MINI 2? biar betik. ini harus di grap ni. dengan postpaid plan baru, siap dapat free mobile phong lagi.


nak tahu macam mana untuk dapatkan nya. klik SINI to more info ! 
cepat klik!!!



 selain


ini juga menarik

Comments

Popular posts from this blog

Isu Cuti Menjaga Anak atau Suami Sakit bagi Si Penjawat Awam

Biodata Aishah ilias Pelakon Love You Mr. Arrogant

Waktu Operasi Urban Transformasi Centre (UTC) Kota Kinabalu dan Di Seluruh Negara