18 October 2012

Sumptuous Erotica by Alvin and Vivian Sex Blog Updates II

assalamualaikum peeps!

kurang dari 24 jam since aku make a entry bout Sumptuous Erotica by Alvin and Vivian Sex Blog Updates, dan tidak kurang dari 15 minit selepas itu, gojes blog menjadi tumpuan readers! oh mak gayah. dari mana kah datang nya engkorang semua? sangat baik hati korang ye. sudi mai singgah gojes blog yang tak seberapa gojes ni. huhu. 

dan dengan itu...

aku dengan senang hati, would like to say thanks so much too buat Alvin and Vivian Type Sex, sebab story both of them telah menyumbangkan unik visitor yang di luar jangkaan dan di luar kebiasaan aku sebenarnya. waaa!! femes seketika (muntah hijau T_T) sebenarnya. hehe
 
no camera please!
   

 oh mak gayah! serius tak pernah dapat unik visitor lagu tu dalam masa sehari semalaman :D dapat macam ni hari-hari kan bestie!


2675 unik (92.1%) From Malaysia. 

Malaysia, tanah air ku. 
what i wanna say is. 
Malaysia sangat perihatin dengan benda-benda macam ni kan. 
kan? maksudnya adalah, oh ramai pengunjung dari Malaysia. itu bukan bermakna Malaysia adalah kaki tengok benda-benda macam ni okeis. kan Malaysian? cuma, ye la. nak tengok kebenaran. KEBENARAN. stop kat situ sahaja :D


yes, its come form my account Nuffnang


hari-hari dapat pageviews macam ni kan lagi la best-best :D


PETALING JAYA – Pelajar Malaysia di Singapura, Alvin Tan Jye Yee, 24,  yang bakal dikenakan tindakan disiplin berhubung blog pornonya bagaimanapun tidak akan berhenti daripada melakukan aktiviti berkenaan.

Malah, dia dan pasangannya, Vivian Lee bercadang untuk terus melakukan lebih banyak ‘aksi’ selain bercadang mahu menyimpan semua rakaman hubungan intim mereka.

Mereka juga tidak menyesal mengenai kontoversi yang dicetuskan akibat penyiaran gambar erotik di blog milik mereka itu.

“Kami akan terus bersama dan melakukan banyak hubungan seks serta merekodkannya,” kata pemegang biasiswa ASEAN itu kepada The Star, di sini semalam.

Minggu lalu, kisah Alvin yang juga pelajar jurusan undang-undang di National University of Singapore (NUS) mendapat perhatian ramai selepas imej lucah mereka disebarkan di internet.
Lebih mengecewakan apabila dia sebenarnya seorang pelajar pintar tetapi mengambil jalan untuk melakukan perkara yang memalukan ini.

Ditanya mengenai tidakkah dia akan mengecewakan ibu bapanya, Alvin memberitahu keluarganya tidak begitu bimbang mengenai masalah moral.
“Tetapi mereka lebih prihatin terhadap tindakan undang-undang dan peraturan universiti yang mungkin akan diterima saya,” katanya.
Kedua-dua pasangan itu turut berkata, kini mereka sedang wujudkan akses khas kepada peminat dengan menghantar email selepas blog mereka disekat.
“Ini adalah tempoh kritikal dan kami berhasrat untuk menggunakan masa ini untuk mencari pengikut.
“Mungkin kita tidak akan memuatnaik video dan gambar itu untuk tatapan umum, tetapi kita boleh terus menjadi blogger.
“Kami mahu Alvin dan Vivian menjadi satu nama yang dikenali kerana melakukan seksual terbuka,” kata Tan.
Selain itu, Tan turut mendedahkan mereka menerima banyak email termasuk cadangan bagaimana mahu melakukan aksi seks daripada lelaki mahupun wanita.
Tan dijangka menghadapi pendengaran tatatertib oleh lembaga National University of Singapore (NUS) bulan ini.

“Saya terkejut mereka memberikan saya begitu banyak masa untuk bersedia.
“Saya akan pertahankan asas saya. Semua yang ingin saya katakan, telah disampaikan kepada media,” katanya.

Oleh: KASIH ISA
Sumber: The Star/ mStar Online / Mynewshub.my

11 comments:

  1. OMG...dah tahu dah pasal mereka.. tapi tak sangka kalau buat blog posting naik mendadak keluarnya. Boleh buat jugak ni satu untuk promosi www.qashmere.net hahaha...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hi mummy :) ni pun tak sangka mummy. kita post macam biasa je.tup-tup ramai pula readers masuk tengok. tak ada apanya pun setakat naik trafik tu :)

      salam kenal mummy ;)

      Delete
  2. wah dahsyat., bnda2 yang pnas2 cmnih jgn amal kan sllu., keke

    ReplyDelete
    Replies
    1. kekeke. ok. tak kan kot. tak nak, kang ada yang kena cop blog kaki baca s**s pula sebab kerap posting entry macam ni :D

      Delete
  3. info panas ...sebab tu naik mendadak.....abad 2 tahun yg lepas pernah jg naik mendadak blog...entri biasa ajea..skrg,nk cecah 50% pn payah...

    ReplyDelete
    Replies
    1. :D ni kejap je pon abad. berita panas. lepas ni suam-suam kuku, sure tak da sapa nak masuk blog ni :P

      Delete
  4. Replies
    1. sila jangan jeles crack :) ianya akan sementara sahaja :D

      Delete
  5. Memang seronok dan semangat bila dapat unik visitor sebanyak tu kan ;D Tapi bagi, aku lebih selesa untuk post benda² lebih positif terutamanya bukan jenis yang hot dan mungkin memberi kita 'saham hot' sekali yang macam ni. Rasanya lebih comel kalau post tanpa gambar atau gambar tu diganti dengan gambar yang sejuk dipandang mata. (cuma pendapat, hak anda untuk terima atau tolak) ;)

    ReplyDelete
  6. Saya baru tau ada blog porno yang sengaja dibuat mahasiswa ini dari membacanya di media online.
    dan sayapun terdampar di blog ini..hehe
    salam kenal, saya dari Indonesia :)

    memposting berita semacam ini bukan berarti ingin menyebarkan hal-hal yang berbau porno juga kan, tapi kita ambil positifnya saja, bahwa perlakuan dan tindakan 2 mahasiswa itu tidak pantas sama sekali.

    ReplyDelete

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

BUSUK.ORG :)