sleeping beauty!

assalamualaikum peeps..

lately, susah nak tido malam. is that mean faktor usia? oh tidak! :( but lately, i mean since suami outstation ni, susah pula nak tido malam. hehe. perasaan rindu la tu. wargh! yes, i'm :D mungkin sebab tu tak dapat nak tido dengan lena kot. tau-tau je la, perasaan berjauhan ni lain sikit bagi mereka yang telah bernikah kawen. ar, bagi mereka yang belum bernikah kawen tu, jangan fikir bukan-bukan tau. tapi kalau korang berada di awang awangan bercinta cintun, ar macam tu rasanya sikit. itu sikit time bercinta cintun ye. korang kawen la dulu, baru rasa :D



so, make it easy. phong canggihkan ada. tapi timing sekarang ni, memang sah dan sahih la suami da tido. so, tak nak ganggu la. then now, aku nak try tido pula. ecok nak keja, so tak nak ar mengantuk time keja. tak elok, kang prestasi tak elok pula. so, good nite peeps!

Comments

Popular posts from this blog

Isu Cuti Menjaga Anak atau Suami Sakit bagi Si Penjawat Awam

Biodata Aishah ilias Pelakon Love You Mr. Arrogant

Waktu Operasi Urban Transformasi Centre (UTC) Kota Kinabalu dan Di Seluruh Negara