sepi itu indah..

October 08, 2012

assalamualaikum peeps!

hari ni rasa masa tu bergerak dengan cepat. sedar tak sedar, pukul 5.00 petang da. masa untuk balik rumah. huhu. then masa untuk beradu dan bangun dan masa untuk bekerja semula. then muncul lagi petang hari. rasa cepat betul masa berlalu :(


sepi?? hurm. malam ni rasa sepi pula. sepi dan sunyi. while umah jiran tetangga tak de letrik, boleh dengar nyamuk beterbangan ketika menaip entry. sepi seketika. sepi itu indah kan? sebut pasal sepi, i miss my beloved suami. memandangkan suami kena buat keja luar for another one week lagi, then my whole night for one week akan menjadi sepi. tapi its okei, mari kita berjauhan seketika dan menyemarakkan lagi ikatan antara kita. boleh? :D

so, sebut pasal sepi. i love sepi sometimes! as a librarians now, aku suka keadaan tu sekarang. bukan je boleh memikirkan dengan tenang apa yang aku nak buat, tapi ianya sangat buat aku relax! memandangkan beberapa tahun ni sangat sibuk dengan exam yang pack, kena buat itu ini. but now, i duduk alone jaga library and it make me relax. lari dari keadaan rushing sebelum ini. ;) sepi itu indah..

good nite lovers!

You Might Also Like

4 comments

  1. Kadangkala sepi itu indah :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kadangkala saja kan syg ;) jangan amalkan selalu :D

      Delete
  2. Saya rasa ia indah pada kadar yang betul, kalo terlebih..masalah jgk..

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup betul. kena dan tepat pada masanya. ;)

      Delete

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images