Samsung GALAXY Note II di kuasai dengan CELCOM !

October 31, 2012

selamat malam dan assalamualaikum peeps ;)

first at all. terima kasih sekali lagi buat nuffnang. for this ads. bertaburan sakan erk dalam blog. suker la tu :D kali ni datang dari samsung galaxy note II, bersama celcom di bawah by nuffnang datang mai sini !

samsung ni kalau rembat satu sebenarnya perlu. lebih-lebih lagi jika ianya di kuasai hebat dengan kuasa kuda CELCOM ! berganda-ganda lagi kuasa hebatnya. tak percaya? ar ni la yang buat hati lulu jiwa raga ni. aku, jangan cakap la. memang nak benda alah ni sekor. tapi ntahlah bila dapatnya :D


sila klik untuk tumbesaran yang melampau :D

oh, jika ianya di pakai lagi oleh seorang sang blogger tegar macam aku ni (mak ai, tegar ke !) ar, lagi la nampak super duper kuasa power puff girl. :D SAMSUNG GALAXY NOTE II ni memang buat jiwa kacau beb.



ok, aku tahu para adam dan hawa confirm nak grap samsung ni. dengan aplikasi yang canggih dan ye la, orang sekarang suka post instagram-instagram bagai kan. bukan tu je, google ! email ! movie ke video ke, tweeter ke apa ke, semua ada la orang kata. ke penggunaannya memang seribu dalam satu. erk, ngam ke tu. hehe.

aku yang pakai sony ericsson xperia x10 minipro pun jeles bagai rak dekat para adam dan hawa yang telah memiliki samsung galaxy note II dengan aplikasi yang best, mantap plus be gabung dan meletup !

bergabung menjadi satu

sedikit detail tentang Samsung GALAXY Note II 
yang akan membuat korang iri hati dan cuba untuk mendapatkannya sesegera mungkin ;)













Samsung GALAXY Note II

Bring your inspirations and ideas to life with the ultimate creative tool.

 


Android 4.1 (Jelly Bean)

5.55" HD Super AMOLED display

 S Pen Stylus

1.6 GHz quad-core processor

8MP Camera
















berbaloi - baloi memiliki benda alah ni. nak juga la. harap-harap dapatlah sebijik dari earning nuffy :D







You Might Also Like

3 comments

  1. Tak semestinya semua iklan CPUV tertumpu di bahagian large rectangle je. Itu semua bergantung kepada pihak advertiser. Kalau dia rasa salah satu di antara leaderboard, skycrapper dan juga Large Rectangle mendapat perhatian yang lebih drpd para pengunjung, maka pihak mereka akan letak iklan CPUV disitu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. oh ye ke mieya ;) nampaknya sis kena banyak belajar dari mieya :) bolehkan :P

      Delete

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images