PMR candidates!

October 07, 2012

assalamualaikum wahai  PMR candidates!

lusa da nak exam kan? wa, bagi mereka yang menantikan exam ni, as a person yang juga pernah duduk PMR, and pernah merasakan debaran yang sama dengan korang nak menghadapi PMR, so i just wanna say, good luck untuk korang. one more day left kan ;) jantung jangan tanyala, kalau boleh nak berhenti sekarang juga :D

sebut pasal PMR, mine PMR pun tak la dapat result yang gempak siap ada 'A' segala. bolehlah setakat lulus. hehe. sekurang-kurangnya, i pass that ;) so, da dapat result too, hati pun tenang seketika. jangan nak mengharap result yang luar dari kebiasaan kalau tahu diri sendiri tu macam mana. hehe. so, chill. hadapi dengan tenang. kita terima seadanya okei ;)

yup, senyum tak perlu kata apa-apa ;)
so, untuk PMR candidates! da bersedia ke? hehe. apa yang aku boleh say is, time menjawap tu, bagi diri tu tenang seketika sebelum mula menjawap k. jangan kelam kabut menjawap. kalau boleh jawap yang senang dahulu. takut kang mengambil masa yang lama untuk menjawap satu-satu soalan ;) then, go through ke soalan lain pula. easy come easy way aper. jangan jadikan exam ni satu tekanan or beban ok. just relax and ya, chill out!

i can't remember my PMR story, tau-tau la da lama meninggalkan zaman sekolah ni. cuma ye la, zaman sekolahkan. best jumpa kengkawan, duduk lepak dgn kengkawan dekat pokok ketapang. ntah ada lagi tak pokok tu sekarang. masuk class cikgu yang hensem, cikgu pompuan yang cantik. oh, sebut pasal cikgu cantik ni, aku teringat my cikgu kemahiran hidup. why? sebab, beliau married dengan their own student! waaaa..hurm okei. da jodoh kan. tak boleh nak kata apa ler :D tu pun tahu after while tinggalkan zaman sekolah. hehe.

so, to PMR candidates good luck!

You Might Also Like

4 comments

  1. Yup, goodluck to PMR candidates !

    ReplyDelete
  2. gudluck for pmr candidates. Adik linda xde yg amik pmr dis year. hihi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe. teringat zaman our pmr kan linda ;)

      Delete

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images