Pernikahan Farid Kamil dan Diana Danielle - Taniah!

assalamualaikum peeps!

taniah dan syukur alhamdulillah buat pasangan pelakon hebat Farid Kamil dan Diana Danielle yang baru sahaja bergelar tunangan to somebody someone ni, yang akan menamatkan zaman bujang dan zaman anak dara pada 03 November 2012. congratulations for both of you! 

dan lepas ni, nak tengok majlis perkahwinan liyana jasmay pulaks! :D

kredit to metrowealthpictures ^^
ala sweet ;)

Comments

  1. wahhh...x lame dah.kejap je diorang bertunang... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe. tak lama lagi da. diana tengah menghitung hari tu ;)
      as a peminat, mari kita mendoakan kebahagian buat mereka berdua. semoga kekal sehingga ke akhir hayat ;)

      Delete
  2. tahniah buat mrk..senyap2 jer kan dorg nih..ske style dorg :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. style dorg ni mcm yusri dan lisa surihani kan. diam2 berisi pula rupanya :) sweet!

      Delete
  3. bestnye dorang dah nak kawin...jeles, suke gile dgn Farid Kamil tu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. suke tengok dia dalam lagenda budak setan :) macho man!

      Delete
  4. Suka tengok pasangan nie. Bersih, takde apa-apa kontroversi sangat.

    ReplyDelete
  5. Sebelum nie break off, tapi kembali bertemu. Betul lah kata orang, pusing2 mcm manapun kalau dah jodoh tak kemana.

    ReplyDelete
  6. Mieya : i love them too ;)

    wmhafiz : yup betul. kalau da jodoh tak ke mana kan. insyaAllah, selamat ke jinjang pelamin :)

    ReplyDelete
  7. tahniah2...sama2 cantik..sama2 lawa :)

    ReplyDelete

Post a Comment

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Popular posts from this blog

Isu Cuti Menjaga Anak atau Suami Sakit bagi Si Penjawat Awam

Biodata Aishah ilias Pelakon Love You Mr. Arrogant

Waktu Operasi Urban Transformasi Centre (UTC) Kota Kinabalu dan Di Seluruh Negara