Oh Isnin!

assalamualaikum peeps!

pernah tak aku kata yang aku rajin super duper tahap dewa? tak pernah kot kan. cuma aku pernah kata kot aku rajin sikit jew. hehe. but now, aku seriously mengantuk tahap dewa! duduk dekat office ni tanpa buat apa-apa sangat membuatkan aku mengantuk. macam nak hempas kepala dekat lantai sebab bosannnnnnnnnn tak tahu nak buat apa!! kerja depan mata jangan cakapla. tinggi seperti gunung kinabalu nak update dan label secantik mungkin seperti aku!

memang perasan pun. so makanya monday blues petang hari. oh. dan aku sangat tension sebab tak de si suami seminggu ni. wa....ingat hebat sangatlah tak de suami sebab suami out station dan boleh tonton korea movie dengan bersuka ria. umph! hampeh. statement sebelum ini tidak boleh dipakai sama sekali :D



mata mengantuk tapi sebenarnya aku tak mengantuk pun!

Comments

  1. huhu..mngantok gak..mhitung detik utk pulang ke rumah...huhu

    ReplyDelete
  2. betul tu mira. petang tadi pun memang mata da tengok jam setiap detik =D

    ReplyDelete
  3. alala cian dia mesti rindu dengan husband ..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe. ala, macam tau-tau je ni. sob sob...

      Delete

Post a Comment

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Popular posts from this blog

Isu Cuti Menjaga Anak atau Suami Sakit bagi Si Penjawat Awam

Biodata Aishah ilias Pelakon Love You Mr. Arrogant

Waktu Operasi Urban Transformasi Centre (UTC) Kota Kinabalu dan Di Seluruh Negara