Nadiya Nisa Pelakon Adam dan Hawa - Harap Tidak Berubah

October 20, 2012


assalamualaikum peeps!

'Kenapa saya pilih lakonan? Honestly, melaluinya saya dapat ekspres certain feelings that I couldn't express it in real life. And thats why I do sometimes lost in the character. Saya sedar itu bukan diri saya. Dan akhirnya saya larut. Such a pure feeling kan?- Nadiya Nisa (Adam dan Hawa)

di petik dari kenyataan Nadiya Nisaa on her akaun facebook. sweet je kan. Nadiya now agak da femes dengan lakonan beliau dalam drama Adam dan Hawa. honestly, before this tak tengok pun drama Adam dan Hawa ni. but one days, tegerak hati pula nak tengok online. tu pun baru nak masuk episod ketiga. hehe.

tapi sukala tengok lakonan Nadiya aka ain ni. rupanya, muda lagi. baru 27 Tahun :D oklah dengan usia beliau, berkawin, cantik, matured dengan life dia sekarang kan. sesuai ape. see, keluarga bahagia Nadiya dan suami. so sweet.

hopely yes, Nadiya tidak akan berubah. rasanya tak perlu berubah apa-apa pun kan. tapi kalau nak berubah ke arah kebaikan, itu haruslah :) korang jangan lupa dapatkan Majalah Wanita dalam waktu terdekat ni, Nadiya was there!


kredit to facebook Nadiya Nisaa

You Might Also Like

2 comments

 1. Cantiklah muka dia mcm ala-ala Angelina Jolie jek...

  Puan Gojes..Mummy dah follow blog ni..nanti singgah blog Mummy dan follow back..

  XX

  ReplyDelete
  Replies
  1. ah'ahla mummy. macam kan :)

   thanks follow gojes blog mummy, sure i follow mummy too :)

   Delete

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images