identiti blogger

assalamualaikum peeps!

dan selamat berhujung minggu. bagi yang gomen, bersuka ria sakan la korang kan. tiga hari cuti ni, ada kot yang tawaf 'zzzzz' dekat umah ;) suker la tew!

ok, semalam aku ada post tentang iklan nuffnang yang peletakkan beliau itu mungkin ok atau tidak. then, i decide untuk abaikan sahaja. yang penting, ads by nuffnang itu masih ada sudi menari-nari dekat dalam blog aku ni ;) tak nak ar, kang tak pasal-pasal status glit aku, di tarik balik pula :D

dan memandangkan ianya seakan-akan menganggu aku, nampaknya aku dari pagi lagi duduk depan cik lappy ni, hanya kerana nak fix it apa yang patut. header pun da berubah, jenis font look like berubah. mungkin akan pakai font ini seketika ;) oh, my header i kredit to blog encik suhailrafidi . thanks so much! pinjam ye. hehe.


kredit to : The Boonto

so, berbalik dengan tajuk entry aku tu. yup. rasanya seseorang blogger kena ada identiti tersendiri tau. for me, identiti blog dengan header adalah sangat bersangkut paut. remember elia, empunya blog jejariruncing? itu adalah salah satu blog yang aku suka ziarah.

dengan adanya identiti blog beliau tersendiri, i sure akan ingat beliau sampai bila. header dia da menunjukkan how beliau sangat suka dengan blog beliau. bukan dengan penulisan dia sahaja yang menarik dan kemas dari segi tatabahasanya, tapi segalanya. dari diri sendiri till ke family, saudara mara, kengkawan dan cara dia menulis tentang sekeliling. i love her! dengan header dia je, orang da kenal. owh, yang tu. kenal la. hehe. ok, ingat cepat sapa budak elia tu :D

susah juga ni nak cari identiti sendiri dalam dunia blog. just now pun, banyak blog yang muncul like cendawan tumbuh. bukan je artis yang banyak muncul, blogger pun banyak ;)

apa pendapat korang? ;)

Comments

Popular posts from this blog

Isu Cuti Menjaga Anak atau Suami Sakit bagi Si Penjawat Awam

Biodata Aishah ilias Pelakon Love You Mr. Arrogant

Waktu Operasi Urban Transformasi Centre (UTC) Kota Kinabalu dan Di Seluruh Negara