Global Handwashing Day dengan Lifebuoy!

assalamualaikum peeps!


Today is Global Handwashing Day?!

ini info yang aku dapat dari blog yatizul aka Cahaya Hayati
'Lofebuoy telah melancarkan kempen 'Pledge' di FB bagi menyelamatkan kanak-kanak di bawah umur 5 tahun yang meninggal akibat Diarrhea dan  pneumonia.'

Untuk menyokong kempen ini, sila click perkataan PLEDGE NOW
LIFEBUOY memerlukan sejuta klik untuk memastikan kempen ini berjaya.

why not, kita support kempen ini bersama kan?


ads, thanks Nuffnang!

sat lagi nak makan malam. sebelum nak makan tu, jangan lupa basuh tangan tau. sebelum makan ke, sesudah ke atau apa sahaja yang korang pegang, wajib basuh tangan dengan bersih sebersihnya okei. kuman tak mengenal sapa-sapa kan?

aku da klik!


sharing is caring ;)

Comments

Popular posts from this blog

Isu Cuti Menjaga Anak atau Suami Sakit bagi Si Penjawat Awam

Biodata Aishah ilias Pelakon Love You Mr. Arrogant

Waktu Operasi Urban Transformasi Centre (UTC) Kota Kinabalu dan Di Seluruh Negara