Bumi Tanpa Cahaya?

October 31, 2012

assalamualaikum peeps.

nak tanya, ada tak korang dgr something like this,

"bumi akan bergelap selama 3 hari pada 23, 24 dan 25 Disember tahun ini" ... atau korang boleh baca dekat link INI  . waAllahualam. 

apa yang pasti, setiap apa sahaja yang berlaku di muka bumi ini, telah di tetapkan olehNya, kan? tidak ada sesiapa pun yang akan dapat menghalang apa yang telah di tentukan olehNya.


untuk kita bersiap sedia dengan ini dan berbalik dengan diri sendiri, 
rasanya kita sudah cukup tahu ajal dan maut itu sudah pasti ada, bukan?

You Might Also Like

2 comments

  1. risau bila baca berita ni... masih tertanya2 cukupkah bekalan yg akan di bawa nanti

    ReplyDelete

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images