Tumpang Lalu Cik Purple

September 04, 2012

assalamualaikum peeps!

jawap, jangan tak jawap salam tu. bedosa tak jawap :D
ok, baru balik dari breakfast ni. breakfast as usual la dengan cik puan mimi. port pun tempat biasa. tapi hari ni tekak memang tak sesedap rasa. tanda nak batuk or selsema dalam few days maybe. lepas ni wajib ar cari kembang semangkuk setaman segala. insyaAllah, minum tu sakit tekak plus kahak duduk betengek dekat tekak tu hilang. ^^

anyway, hari ni niat memang nak skip bekfes sebenarnya. sebab sat lagi around 10.50 am macam tu ada jamuan dekat ofic. which is, ada pertandingan hiasan pejabat yang paling cantik sedunia la macam tu. so tahun ni tak tak tahu la jabatan mana yang akan menang agaknya :D tapi kalau tengok hiasan jabatan aku tahun ni, memang simple mimple. mungkin sebab tahun tahun sebelum asyik tak dapat nombor satu kedepan jew. asyik la nombor satu ke belakang :P

Selamat Hari Raya Semua ^^
so, nanti aku update lagi bout this okei ^^
and yup. untuk si visitors yang sudi masuk mai blog gojes blog, thanks so much! 
teruja dapat 7 visitors today ^^ (dari tak de langsung .. sob sob)

You Might Also Like

0 comments

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images